Rozhovory


CHALUPA S HUMOREM O DOBĚ TOTALITY

1. únor 2006, 15:06

Bývalý kulisák, stavební dělník, novinář a nyní ředitel tiskového a personálního odboru Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Kristián Chalupa je autorem dvou povídkových knížek. Ta první s názvem Hostina kulisáků a jiné podhostiny vyšla v roce 2002. Druhou, která se jmenuje V zahraničí a v podhraničí, vydalo koncem loňského roku nakladatelství Šimon Ryšavý. Oběma knížkám je společný humor a nadsázka.

více informací


Miss Jana Doleželová si přála na Ježíška vždy novou panenku!

25. prosinec 2005, 10:00

více informací


Manekýna přišla na obrazovky

29. listopad 2005, 18:21

Videoklip Manekýna jsme mohli vídat poslední zářiový týden v hitparádě pořadu Dobré ráno s Českou televizí. V titulní roli se v něm představila loňská vicemiss ČR Edita Hortová. Na stejnojmennou skladbu z CD Písničky ze vzpomínek brněnského zpěváka Honzy Hlaváčka ji natočil režisér, kameraman a scénárista v jedné osobě, Michal Věžník. Ten filmuje a fotí od roku 1993 v New Yorku, kde i absolvoval prestižní School of Visual Arts.

více informací


Laurea letos oslavila 10 let úspěšné práce.

15. listopad 2005, 08:48

Zakladatelka kliniky plastické chirurgie Laurea, MUDr. Jana Luckner-Neugebauerová pochází z Brna, medicínu však dostudovala v Německu, kam po roce 1969 emigrovala. Po "sametové" revoluci se vrátila zpět do vlasti, kde v roce 1995 založila v Brně, tehdy první tuzemskou privátní kliniku plastické chirurgie.

více informací


Inženýr Martin Mareček je tvůrcem Fotonovin.

9. listopad 2005, 08:21

Martin Mareček pochází z Uherského Hradiště. Inženýrský titul získal na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně. Je spoluzakladatelem firmy čekit s.r.o. Podílel se na projektech pro významné instituce jako je Jihomoravský kraj nebo Nejvyšší státní zastupitelství.Většinu svého času tráví u počítače, nebo na obchodních jednáních. Často telefonuje a svůj monitor vypíná pozdě v noci. Pro nás je důležitý tím, že je "otcem" našich stránek s adresou: WWW.FOTONOVINY.CZ! První rozhovor v naší rubrice si můžete přečíst právě s ním.

více informací